Ets a:  Inici » En xarxa

En xarxa


Col·laboracions amb altres entitats

2009

 

Diumenge 8 de març va tenir lloc una caminada conjunta organitzada pel Centre Excursionista de Balaguer i les Terres del Marquesat. El recorregut es va iniciar a Figuerola de Meià, la primera visita fou Sant Joan de Corniola (Figuerola). Havent esmorzat ens varem dirigir al Molí del riu Teuler i per finalitzar varem ascendir a Santa Margarida de Munnar (Peralba). Es va caminar uns 10 km de recorregut.
[13/03/2009]
[>> Fotos Caminada Figuerola]


El passat diumenge 22 de febrer els Centres Excursionistes de Lleida i de Balaguer varen fer una visita conjunta guiada per Pol Galitó, expert en el tema de la memòria històrica. La nostra entitat hi va assistir convidada. La visita va constar de 2 parts: entrada al Castell de Tudela, antiga escola militar repubicana i després visita als búnkers i trinxeres de la zona de Marcobau (Artesa de Segre).
[25/02/2009]
[>> Fotos Memòria històrica Tudela]

 

2008

El passat dia 5 de desembre va tenir lloc a Lo Pardal d'Agramunt la conferència: "Dels dinosaures a les aus" duta a terme per Antoni Lacasa, conseller de l'IEI i membre de les Terres del Marquesat. L'acte fou un exit total de públic de diverses d'edats. Al finalitzar la conferència va haver-hi un col·loqui obert dels assistents amb l'Antoni.
[07/12/2008]
[>> Fotos Agramunt]El dia 5 de febrer, diversos membres de les Terres del Marquesat varem assistir a la Conferència "Lleida i l'origen de les aus al planeta" impartida pel paleontòleg Antoni Lacasa a l'Institut d'Estudis Ilerdencs. També varem visitar "Fossilia", una exposició sobre fòssils del món que romandrà oberta fins al proper dia 25 de febrer all nou Arxiu Històric de Lleida.
[11/02/2008]
[>> Fotos Fossilia]

 

2007

 

Els components de les Terres del Marquesat, el dissabte dia 17 de març vàrem disfrutar de l'exposició de retaules d'en Manuel Uceda, que s'exposaven als baixos de la Paeria de Lleida. Aquest autor natural de Lleida és un dels únics artistes especialitzats en retaules religiosos de tot el país. Podem destacar entre altres: Sant Anastasi, patró de Lleida. Des de la nostra associació volem encoratjar aquest gran artista i que algun dia no molt llunyà li sigui reconeguda la seva tasca.
[26/03/2007]

[>> fotos exposició]

 

Sortida naturalista al Parc de la Mitjana. El dissabte dia 3 de març vàrem disfrutar d'una sortida geològica de la mà d'en Rubén Remacha, professor i geòleg de la UDL. La sortida va durar unes quatre hores que foren curtes donada l'expressió planera i col·loquial del nostre guia. Les Terres del Marquesat volen felicitar a la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Lleida i a l'Ester Fanlo, tècnica d'aquesta institució.
[06/03/2007]
[>> fotos Parc de la Mitjana]

 

Diversos membres i col·laboradors de les Terres del Marquesat han participat en una caminada organitzada pel Centre Excursionista de Balaguer, que va tenir lloc el dia 11 de febrer, un diumenge pel matí. El recorregut es va iniciar al Pont d'Escalera, des d'on es va ascendir a la muntanya de Monteró. Un cop a dalt es va visitar les restes del castell del Txelis, la Canal dels Orelluts, les restes del poblat ibèric, part d'un campament romài també les sitges on es guardava el gra. Gaudiu de les fotos.

[11/02/2007]
[>> fotos caminada]

 

 Versió imprimible

Modificat el  11/08/2011 19:43

En xarxa