Ets a:  Inici » News  » Programa 2012 comentat

Programa 2012 comentat


Hem començat l'any ple de projectes i il·lusions. Per encetar el programa visitarem Montmagastre, la sortida és conjunta amb tres entitats: el Centre Excursioniste de Balaguer, els Amics del Castell de Montmagastre i nosaltres.

Pel Divendres Sant anirem a Sant Martí de Maldà on podrem visitar una obra artística?.

Al maig anirem a Prades on intentarem lligar la història amb la geologia.

Al juny visitarem el poble d'Almenar on veurem les escultures de Lorenzo Quinn, l'església, etc.

Al juliol farem una passejada poètica per les fonts d'Alòs de Balaguer junt amb una conferència que parlarà de l'home dels gels, a càrrec de M. Àngels Petit (professora d'història de la UB).

A l'agost una segona conferència a Alòs de Balaguer a càrrec de Josep M. Mata, catedràtic de minerologia de la UPC amb el tema "la geologia de les Terres de Lleida"; aquest mes, època de vacances, pujarem i veurem el Montsec a vista d'ocell, ens enfilarem a les valls d'Àneu, concretament a Son del Pi, baixarem a Sant Llorenç de Montgai on veurem arqueologia i paisatge. Saltarem a la vall d'Ariet i acabarem l'agost amb un dinar de cloenda visitant el llogarret d'Alberola.

I acabarem les sortides a primers d'octubre amb un tomb per la història i la geologia de la Tossa de Montbui i Santa Coloma de Queralt.

Ànims. Us hi esperem!

>> Descarregueu-vos el programa d'activitats 2012

[publicat: 31-01-2012]Versió imprimible

Modificat el  30/03/2012 20:06

Programa 2012 comentat