Ets a:  Inici » News  » Sortides a Sant Martí de Maldà i a les valls d'Àneu

Sortides a Sant Martí de Maldà i a les valls d'Àneu


Els passats dies 4, 5 i 9 d'agost va tenir lloc la conferència sobre geologia de la Comarca de la Noguera, la visita a l'espai obert, Josep Amenós i la sortida a les Valls d'Àneu respectivament.

La Geologia de la Comarca de la Noguera

Per enceta les vacances,  el passat Dissabte dia 4 d'Agost , va tornar a tocar conferencia al poble d'Alòs de Balaguer, aquesta vegada el títol era ( La geologia de la Comarca de la Noguera ) tema que el nostre company i membre de les Terres del Marquesat en Josep Roqué, domina molt be, i varen assistir unes quaranta persones.

Visita al espai obert, Josep Amenós

El Diumenge, dia 5 d'Agost, vàrem visitar, l'espai obert, Josep Amenós artista local del poble de Sant Marti de Riucorb, una obra magnifica realitzada amb material reciclat i dibuixos gravats a la pedra arenis ca en total érem divuit persones vingudes des de Camarasa, Cubells, Vilanova de Meià, Alòs de Balaguer i Tudela de Segre.

Visita Cultural a Son, Esterri i Escaló

El dijous dia 9 d'agost, vàrem visitar el romànic de les Valls d'Àneu, concretament el conjunt monumental del poble de Son, en acabar ens desplaçarem a Esterri on visitarem l'Ecomuseu casa pairal anomenada Gassia, per acabar sobre les dos de la tarda vàrem dinar  Escaló, havent dinat ens endinsarem a la vila closa on hi ha un magnífic centre d'interpretació, per cloure la sortida ens desplaçarem a Sant Pere del Burgal, lloc d'inspiració de la ultima novel·la de Jaume Cabré ( Jo Confesso ). Érem unes vint i cinc persones de la Comarca de la Noguera.

Francesc Gessé

[Publicat: 12-08-2012]Versió imprimible

Modificat el  17/10/2012 17:25

Sortides a Sant Martí de Maldà i a les valls d'Àneu