Ets a:  Inici » Novetats

Novetats


Conferència a Torrelameu

Ahir dia 24 de Març i al local polivalent del Ajuntament de Torrelameu va tenir lloc la conferencia que duia per títol Història de la Noguera a càrrec de en Ramon Bernaus ,


Llegir més


Divendres 22 anem a Albesa

Aquest divendres Sant 22 d'abril visitarem l'església i el seu retaule gòtic d'Albesa i redescobrirem la vila romana. A les 9:00h sortiem de Cubells. No hi falteu!


Crònica de la sortida cultural a Albesa

El divendres Sant va ser el tret de sortida de les rutes del marquesat. Desafiant al temps ens vàrem desplaçar al poble d'Albesa.


Llegir més


La Granadella, el seu castell i la seva arqueologia industrial

El proper dissabte 21 de maig tindrà lloc la sortida cultural a la Granadella. El lloc de sortida serà a Cubells a les 8h30 davant del Roma i el lloc de trobada a la Plaça de l'ajuntament de la Granadella a les 10.00h. Us hi esperem!


Resum visita a la Granadella

El passat dissabte dia 21 de Maig, i aprofitant que era el dia de reflexió, ens desplaçarem a  les Garrigues Altes, concretament  al pintoresc i enlairat poble de la Granadella.


Llegir més


Fotos Caminada Figuerola

...


Llegir més


Fotos memòria històrica Tudela 2009

.


Llegir més


S'ajorna la sortida naturalística

El proper 11 de juny tenim la descoberta de la rica i variada flora del Montsec i de la Conca de Meià. La sortida serà a Cubells a les 8h00 i la trobada  a la bàscula de Vilanova de Meià a les 8h30.  Cal portar beguda, menjar, calçat còmode i ganes de caminar.


Crònica de la sortida al Montsec

El dissabte dia 11 de Juny va passar allò que es diu a la tercera va la vençuda i es que aquesta sortida al Montsec semblava impossible una vegada per assumptes personals i l'altra per la pluja.


Llegir més


Ja tenim domini .cat

Després d'un mes aturats per problemes tècnics amb l'empresa on teniem allotjada la pàgina reemprenem l'activitat al nostre lloc web i ho fem estrenant nova adreça: el www.marquesat.cat . També hem canviat l'adreça de correu electrònic: info@marquesat.org


 < 1 2 3 4 5 >  Last ›
Versió imprimible

Novetats