Ets a:  Inici » Novetats

Novetats


Visita cultural a Cervera

El passat dissabte dia 28 d’abril, ens  desplaçàrem a la ciutat de Cervera que és la capital de la comarca de la Segarra. Vàrem partir de Cubells a les 8h30 i continuàrem fins al restaurant Blanc i Negre d’Agramunt on hi havia la concentració a les 8h45.


Llegir més


Caminada des de Camarasa a l’Aiguabarreig Segre-Noguera Pallaresa

El passat diumenge dia 4 de març de 2018 tal com estava previst, vàrem fer la sortida conjunta amb tres entitats CEB (Centre Excursionista  de Balaguer), Les Peülles del Montsec (Avellanes-Santalinya) i Terres del Marquesat.


Llegir més


Sortida i conferència a Alòs de Balaguer

El proper dissabte 30 de juny, com cada any, tindrà lloc a Alòs de Balaguer una sortida sobre el sistema de regadiu, segona part i posteriorment la celebració de les 17es Jornades de la Prehistòria a les Terres del Marquesat, amb la conferència "Viatge al temps dels Íbers" a càrrec del  dr. Xavier Mangado (UB).


Llegir més


El rec de l'horta d'Alòs de Balaguer i conferència sobre els íbers

El passat dia 30 de juliol ens vàrem desplaçar com cada any per gaudir d’una curta ruta cultural pel poble d’Alòs. Ens reunírem a la font del pont sobre el riu Segre que hi ha a l’entrada al poble per la carretera de Rubió.


Llegir més


Resum de les primeres sortides d’agost

Bon dia. Aquest mes d’agost és d’infart, em començat molt fort. El dia 7 d’agost va tenir lloc al Casal Cultural d’Alòs de Balaguer la conferència que duia per títol “Entrepussant per les mines de Catalunya “ va ser a càrrec den Josep Mª Mata Perelló, catedràtic de mineralogia per la UPC i membre de Terres del Marquesat i van assistir unes 40 persones del poble i de diferents llocs.


Llegir més


Resum de les darreres sortides d'agost i cloenda 2018

El dilluns dia 13 d’agost, amb motiu del centenari de la construcció de la Central Hidroelèctrica de Camarasa, vam donar un tomb seguint uns quants cartells d’oficis i coses de l’època que hi ha als carrers que en total son 45.


Llegir més


XLVI Jornada de Treball del Grup de Recerca de les Terres de Ponent

El proper dissabte 29 de setembre es realitzarà a Tartareu la XLVI Jornada de Treball del Grup de Recerca de les Terres de Ponent sota e lema “Registre fòssil a les Terres de Lleida”. Esteu tots invitats.

>>> Més informació


Recorregut per Navàs, Castelladral i Sant Cugat del Racó (Geoparc de la Catalunya Central)

El passat dissabte dia 15 de setembre vàrem gaudir de la darrera sortida cultural d’aquest any i la visita va ser a la comarca del Bages i va correspondre al terme de Navàs. La ruta va transcórrer entre Sant Cugat del Racó i el petit nucli de Castelladral.


Llegir més


Jornada de Treball a Tartareu per conèixer el registre fòssil a les Terres de Lleida en homenatge a Antoni Lacasa

El passat dia 29 de setembre de 2018 vàrem assistir al Centre de dinamització de Tartareu, al municipi de Les Avellanes i Santa Linya la nostra Associació Cultural Terres del Marquesat, vàrem col·laborar a la 46ª Jornada de Treball Registre fòssil a les Terres de Lleida.


Llegir més


Bones festes i feliç 2019

Des de Terres del Marquesat us desitgem bones festes i feliç 2019!

>>> Descarregueu-vos el programa d'activitats 2019

>>> Descarregueu-vos la Nadala


‹ First  < 11 12 13 14 > 
Versió imprimible

Novetats