Ets a:  Inici » Novetats

Novetats


Jornada de Treball a Tartareu per conèixer el registre fòssil a les Terres de Lleida en homenatge a Antoni Lacasa

El passat dia 29 de setembre de 2018 vàrem assistir al Centre de dinamització de Tartareu, al municipi de Les Avellanes i Santa Linya la nostra Associació Cultural Terres del Marquesat, vàrem col·laborar a la 46ª Jornada de Treball Registre fòssil a les Terres de Lleida.


Llegir més


Bones festes i feliç 2019

Des de Terres del Marquesat us desitgem bones festes i feliç 2019!

>>> Descarregueu-vos el programa d'activitats 2019

>>> Descarregueu-vos la Nadala


Article: visita a Calaf, Castell de Boixadors i geologia de Sant Pere Sallavinera

El passat diumenge dia 14 de juliol tal com estava previst en el programa teníem tres llocs de trobada per fer la sortida cultural a Calaf i el Castell de Boixadors: Cubells, Agramunt i Oficina de Turisme de Calaf.


Llegir més


Visita cultural al Castell de Concabella i l’Aranyó

El passat dissabte dia 10 d'agost en vàrem desplaçar al municipi dels Plans de Sió amb motiu de donar un tomb per la ribera del Sió.


Llegir més


Sortida Cultural a Vimbodí i Poblet

El passat dimarts dia 13 d’agost la sortida cultural  va ser a la població de Vimbodí i el Monestir de Poblet,  ja que pertany al municipi d’aquesta població.


Llegir més


Cloenda d'estiu 2019 - 25 anys del Marquesat

El passat dijous dia 22 d’agost vàrem fer la visita cultural a Térmens, que era l’únic poble de la Comarca de la Noguera que no havíem visitat.


Llegir més


La Paleontologia de les terres de Lleida (LA PEDRERA DE MEIÀ I L’ANUNCI DE UN MON MODERN)

El passat dia 24 de gener, a la planta baixa de l’IEI, unes 25 persones vàrem visitar aquesta magnífica exposició on hi havia gent de Vilanova de Meià, Agramunt, Camarasa i Barcelona va ser tot un èxit amb representació de l’Aula de la Gent Gran d’Agramunt, l’Associació Cultural de Les Terres del Marquesat i tot l’equip de redacció de la Revista Lo Pas Nou de Vilanova de Meià junt amb el seu alcalde Xavier Terrè.


Llegir més


Descobrim Benavarre - crònica

El passat dissabte dia 14 de setembre, les Terres del Marquesat ens vàrem desplaçar al bonic i pintoresc poble de Benabarre/Benavarri. Aquesta població esta situada al peu de la carretera N-230 que uneix Lleida amb la Vall d’Aran i la N-123 que va a Graus i també des d’aquest lloc es pot anar a Roda d’Isavena i l’Esquarri.


Llegir més


Presentació del llibre La Fábrica de filats de cotó d’Artesa de Segre – Vilves (1902 – 1967)

Els passat divendres dia 25 d’octubre a les 18h a la llar de jubilats va tenir lloc la presentació del llibre LA FÀBRICA de filats de cotó d’ Artesa de Segre-Vilves (1902-1967).


Llegir més


Bones Festes!

Aprofitem per felicitar-vos les festes, i com a regal us avancem el programa d'activitats del 2020:

>>> Nadala (jpg)

>>> Programa d'activitats 2020


‹ First  < 11 12 13
Versió imprimible

Novetats