Ets a:  Inici » News  » Rutes i conferències agost 2018

Rutes i conferències agost 2018


Bon dia amics de Terres del Marquesat. Aquest estiu tenim un programa ple de actes, rutes variades i diferents i també dos conferencies amb temes candents d’avui en dia.

Començarem el dimarts dia 7 d’agost, amb una conferència que du per títol “Entrepussant per les mines de Catalunya”. L’endemà dimecres dia 8, anirem fins a Noves de Segre a la comarca de l’Alt Urgell per endinsar-nos a les Valls d’Aguilar.

Continuarem el dijous dia 9  amb un altra conferència que du per títol “El canvi climàtic és o no és cert?”. El dissabte dia 11 farem el 2n Recorregut pels pobles del riu Sió.

El dilluns dia 13 i aprofitant de que es celebren els 100 anys de les obres de construcció de la central hidroelèctrica de Camarasa, donarem un tomb pels carrers on hi ha instal·lats uns 40 cartells de metacrilat on gaudirem d’un tastet d’història de Camarasa.

El divendres dia 17 visitarem el monestir cistercenc de Santes Creus a la comarca de l’Alt Camp.

El dijous dia 23 farem la Cloenda d’Estiu a Cubells on desprès d’un bon dinar gaudirem d’un audiovisual amb totes les activitats que em fet durant el mes d’agost. Abans donarem un tomb pels pobles de la Torre de Fluvià i Cubells.

De moment posem l’anunci de les dos conferències, més endavant posarem els cartells de les rutes.

Amigues, amics que tingueu un bon estiu i que el temps i les ganes de fer cultura ens acompanyin.

>>> Cartell conferència:"Entrepussant per les mines de Catalunya"

>>> Cartell conferència: "El canvi climàtic és o no és cert?"

[Publicat: 25/07/2018]

 Versió imprimible

Modificat el  27/08/2018 20:46

Rutes i conferències agost 2018